tirsdag 12. juli 2011

Eplekasser

Hva kan man gjøre med gamle eplekasser? Sikkert mange forskjellige ting. Jeg kjøpte i går 4 stk, rett her i nabolaget med en tanke i hodet. Eplekassene fikk jeg opplyst var mellom 60 og 100 år gamle og ja.. de ser jo litt falleferdige ut, men desto penere syns jeg! Slik ble resultatet av sammensatte eplekasser. 

Perfekt til å oppbevare blader/bøker på soverommet! Hjulkjøpene på Biltema har blitt mange i det siste, men det ruller nok inn fler etterhvert... Nå tar jeg en liten bloggepause på noen dager!

Fortsatt god sommer!

anders5 kommentarer:

 1. Ikke alle har slike tøffe hyller nei. I dag tenkte jeg på deg. var på Bruktbo i dag og da så jeg en slik bolle som under her. Og den var fiiiin.
  jeg er ikke redd for guttelus...faktisk liker jed det. Og at jeg har hele to gutter som følger bloggen min ser jeg på som en ære :) Tusen takk. ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Heldige deg som har ramlet over noen eplekasser! Dine så litt kule ut med litt gammel maling på. Har noen selv, men skulle alltids hatt noen flere :)
  Klem, Chilli Charm

  SvarSlett
 3. ...jeg elsker gamle eplekasser/trekasser!
  De kan liksom brukes til "alt"

  ...jeg har bygget om 2 stk. til skohyller bland annet. Har også 2 stk. ute som jeg har malt i ulike pastell farger som jeg har satt blomster oppå.
  Dekorative er de iallefall:)

  Kult slik du bruker dem!

  LIKER!

  -Ida Susanne
  (sukkertøy for øyet)

  SvarSlett
 4. Skulle ønske jeg kjøpte flere! selger hadde solgt over 200 på en uke,disse var de siste:P Har i etterkant sett hvor skjevt det er og har rettet det litt opp(skjevt kan være greit det åsså, men ikke bølgete;) Har også laget en smule spesiell blomsterkasse ute..kommer etterhvert på bloggen

  SvarSlett
 5. Så flotte eplekasser. Liker dem! Har noen få selv. Skulle bare hatt enda flere. Bruker dem som nattbord. Setter dem på høykant med opning ut. Fyller dem med interiørblader og et Norgesglass på toppen, med lys.. Veldig koselig!
  God helg til deg.
  Mvh Turid

  SvarSlett