mandag 11. juli 2011

Retroshopping på en søndag

Etter å ha tatt en av mine daglige runder på Finn.no, fant jeg forrige uke noe jeg tenkte kanskje kunne passe etterhvert et eller annet sted i huset. Et sybord i teak, med skuff og ekstra plate! Kanskje det blir et sofabord? Hvem vet. Jeg ble møtt av en veldig hyggelig dame, i et stort jugendhus, fullt med retromøbler, ting og tang fra 50-60-70! Dermed fant jeg selvsagt mye mer jeg hadde lyst på, men som ikke ble med hjem denne gangen. Bortsett fra 2 epler i noe jeg tror er teak eller eik, som jeg måtte ha!(noen som vet noe om disse?skulle visst være danske)! Det er absolutt ikke siste gangen jeg drar dit på besøk...Dere som er interesserte finner en av finn annonsene her, selv om sikkert de fleste retrointeresserte har tittet innom der før!anders

4 kommentarer:

 1. Likte godt eplene! Sikkert fine til å ha på kontoret eller noe. Med binders, viskelær osv... :)

  SvarSlett
 2. IIIIIIIIIIKKKK. En mann i bloggen min. Det er så kult og så ble jeg bare sååååå glad. Er det første gangen og hvordan ramlet du innom :) Og så må jeg si. Så fint du har det hjemme. det er så koselig å se en mann som også intresserer seg for interiør. Ja, boka er skrevet som en film...de har vist dilla på thrillere de som skriver og blir inspirert av de. En som er forferdelig grotesk og spennende er også Fuglemannen fra mo hayder :) les den om den er ulest.
  Vennlig hilsen irina, ha en super dag :)

  SvarSlett
 3. Det bordet likte jeg sikkelig godt! Kult med alle de små rommene i skuffen.

  SvarSlett
 4. Høres ut som et skattekammer du har vært i! Jeg har et sånt eple som jeg kjøpte på Etsy. Er veldig glad i slike teakgjenstander!

  SvarSlett