lørdag 3. september 2011

Loppe, Lauritz og Koziol!

How to blog... Nå var det jaggu lenge siden jeg skrev noe her, nesten så jeg har glemt hvordan.  Jeg mistet lysta på å skrive en stund, men ikke å lese andres blogger. Men nå prøver jeg meg altså igjen..

Noe har blitt innkjøpt siden sist. Brukt og nytt. Først ut var en smørkrukke som jeg loppet på den lokale bruktbutikken, så fikk jeg en hyggelig pakke fra rom123shop som jeg ikke ante hva var, men som viste seg å være et Koziol smykketre jeg hadde bestilt for en god stund siden. På søken etter lampe til spisestuen, tok jeg turen innom Lauritz.com for å finne den utvalgte. Auksjon er gøy. It´s miiine, all miiine! 

Etter å ha vært innom stålampe i hjørnet, i form av Oslo wood, falt valget på taklampe. Første tanke var en stor Flowerpot lampe fra VP, men etter å ha sett denne i butikk var jeg ikke i tvil.En original Semi Pendel 60cm fra Fog & Mørup, 1968! Noe små merker her og der, men det skulle bare mangle etter en del år i bruk! Velkommen skal du være kjære Danske!

anders


3 kommentarer:

 1. Veldig kul lampe!
  Den er perfekt over et spisebord, jeg hadde en nesten lik (ikea-kopi) før og den gav så fint lys.

  Også likte jeg bloggen din veldig godt, fant deg via NIB. Så kult at du er gutt som blogger. Heia, heia:-) Deg må jeg følge videre, kul stil her inne!

  SvarSlett
 2. Det ble jo perfekt:) fikk dunden sendt hjem, eller hentet du den i Sverige:)?

  SvarSlett
 3. ffiiiin!
  gratulerer med semi
  den kommer du aldri til å bli lei av, vel!!?

  takk for hilsen inne hos meg for ei stund siden.
  har ofte blitt frista av ting på Lauritz.com
  men har også brent meg meg at ei lampe blei dobbelt så dyr når frakta kom på.

  Er vel likevel glad for å eie ei lekker Ph80 bordlampe :)

  fin uke til deg
  beste hilsner fra
  Åpent^hus

  SvarSlett