søndag 3. juli 2011

Sommer, sommer, sommeeer!

Jeg er i liten tvil om hva som er sommerparadis for meg akkurat nå. Jeg har vel egentlig flere paradis når jeg tenker meg om; hytta på Hvaler og deilige sydenstrender, men akkurat nå er det bare det å kunne tilbringe tiden ute lenger enn man er inne. Verandaen og hagen er mitt sommerparadis akkurat nå. Med planter som gror, sommerblomster som åpner seg, frodighet, humler som suser rundt oss, sval vind i planter og gress, varme i luftaavkjølende drikke, lett rus,  late katter og komfortabel skygge med plass til flere! Når jeg tenker på det, så har jeg jo alt jeg trenger rett uten for husets fire vegger.


Juliutfordring NIB
Nyt sommeren!


anders

6 kommentarer:

 1. Fint sommerparadis du har der! Enig med deg, alt vi trenger har vi utenfor husets fire vegger. Det er så deilig å tilbringe solfylte dager på verandaen eller i hagen. Må vi bare få flere av disse solskinndagene :)

  SvarSlett
 2. Fine bilder og stilig bedd med murkanter rundt. Lykke til videre med bloggen din. Sommer hilsen Karianne.

  SvarSlett
 3. Herlig veranda å tilbringe late sommerdager på! Beste me sommeren er å være ute døgne rundt om det så er for å arbeide eller bare sløve i stolen. Ønsker deg en flott sommer!
  Annette :)

  SvarSlett
 4. Hei hei!

  Så fin plass dere har der på verandaen! OG enda koseligere er det at du er fra Fredrikstad!

  Legger meg til deg og kommer snart på besøk igjen!

  Velkommen på besøk hos meg også! Lykke til i utfordringen!

  klem klem

  SvarSlett
 5. Heisann! Fikk skikkelig sommerfølelse av bildet med bare føtter! Kjempefin veranda og kjempefint blomsterbedd! God sommer! :-)

  SvarSlett
 6. Herlig bilde! Jeg vil også vifte med tærne.. ;)
  Kos deg videre på din herlige terrasse!

  SvarSlett