lørdag 7. januar 2012

Lyd har aldri sett bedre ut!

Noe slikt sier Geneva Lab om sine dockingstasjoner. Dette leder meg inn på neste egosentriske julegave til meg selv i 2011. Den allerede minimale stereoen med komponentene cd spiller og forsterker pluss høyttalere, måtte vike for en liten firkant med lysende tall og minimalistisk utseende. Det var kjærlighet ved første blikk. Men blikk sier ofte lite om lyden. Så derfor bar det av sted til nærmeste Elkjøp og jeg var solgt. Geneva Lab er også et vakkert lydsystem, men litt over min prisklasse. Derfor kom Yamaha Restio(isx-800) på markedet som en positiv overraskelse. Den er lekker i flere forskjellige farger, lett å plassere og den har god lyd(rent subjektivt) gjennom cd spiller, radio og docking! Noe har helt klart forandret seg i min verden. Før ville jeg ha høyttalere helst i alle rom, og gjerne størst mulig for best mulig lyd(skal ikke skryte på meg at jeg ikke har dette fortsatt på kinorommet). Nå er endring og selvmotsigelser nærmest komplett... Hva lager lyd i deres hjem? 


anders

4 kommentarer:

 1. OIsann, dette må kommenteres! JUST SO NICE!!!!

  SvarSlett
 2. http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/docking-og-mp3-hoyttalere/GENMODMWHNOCD/geneva-model-m-dockingstasjon-hvit men er ikke denne bedre?

  jeg har Harmon Kardon soundsticks nå.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. takk for kommentar!=) den er muligens kanskje bedre, men jeg savner CD spiller på den. Vet det finnes en i medium med også, men en del dyrere:)

  SvarSlett