tirsdag 28. februar 2012

Før og Etter soverom(og fototapet)

I helga ble soverommet ferdig etter et par dagers oppussing, som tidligere var et rom fyllt av filmer, lerret, høyttalere, prosjektor og duppeditter. Nå har det blitt et lyst og behagelig soverom, rent subjektivt sett.
 Fototapetet som ble omtalt i tidligere innlegg har også funnet sin plass på veggen og skal etterhvert få en fin eikeramme rundt slik at bildefølelsen skal ivaretas i og med at planen i første omgang var å tapetsere en plate. Bildet er tatt i inngangen til vårt sommerparadis, hytta på Hvaler og er dermed noe vi kan ligge og drømme oss bort i på kalde, regntunge eller snøfylte dager.
I blant kan bilder være litt tydeligere enn ord.







 Muren har blitt malt grå foreløpig, men skal etter planen slammes med dekorpuss til sommeren!


 En liten hjemmelaget lampe av kombinasjonen Clas Ohlson og bjørkekvist fra skogen i nærheten.

 Ahh, fuktig sommer og fantastisk senge"utsikt" (rent subjektivt sett).

Detaljer



Ha en fin tirsdag!


anders

søndag 26. februar 2012

Vandring langs Glomma

Atter en herlig vårlig dag, og søndag atpåtil resulterte i en liten tur langs Glomma med gode venner og iPhone som kamera i dag. Mye fotogent på turen i dag!






Håper alle har hatt en flott søndag!


anders

torsdag 23. februar 2012

Reality bites..

Min kjære hobby, har med tiden støvet ned og mistet litt av sin glød. Av den grunn har vi valgt å kaste ut(eller selge som det også heter) høyttalere, subwoofere, lerret og det som er for å gjøre plass til et nytt soverom. Litt spontant flyttet vi inn på soverommet for et par uker siden etter å ha malt litt, men fant ut at et gulvbytte ville jo også vært fint, og nå har vi altså flyttet ut igjen og møbler, klær og hvem vet hva ligger overalt i andre etasje. Men hva gjør vel det? Snart er alt på sin vante plass igjen. Slik ser det ut for øyeblikket både på godt og vondt.....LENGE LEVE SPONTANITETEN!


 Stor forskjell på før og etter!
 Spontanitet fører til noe sånt som dette innimellom. Et overfylt bad med soveromsmøbler og diverse! Dusj og toalett er heldigvis så vidt tilgjengelig.
 Prosessen er vel så morsomt som sluttresultatet. Nesten i hvertfall.

Nok et bevis på at ikke huset er i perfekt stand til enhver tid!

Ha en spontan torsdags kveld!



anders


onsdag 22. februar 2012

Fototapetets ankomst

I dag kom fototapetet fra photowall vi har ventet på lenge. De må vel forstå at utålmodige sjeler ikke klarer å vente i fire dager? Vi har åpnet pakken for en sniktitt og det ser lovende ut. Men noe mangler før det kan vises i all sin prakt. To be continued.





anders

søndag 19. februar 2012

Teppeinspirasjon

Etter å ha sett på ulike tepper til soverommet kom jeg igjen over Lena Bergstöms Björk serie fra Design House Stockholm. Det hadde rett og slett gått i glemmeboka!
Serien er inspirert av fargene og teksturen til bjørketrærne og passer veldig godt inn i de fleste interiørstiler og spesielt godt mener jeg i den nordiske stilen. Med det lyse læret skapes en kontrast som i hvertfall tiltrekker meg. Teppene finnes i fem ulike størrelser og krakkene i to størrelser og to ulike utførelser i grått(så vidt jeg har fått med meg)!
Björk selges blant annet på Room21.
En grå aften ønskes, med positivt fortegn.










anders

lørdag 18. februar 2012

Lørdag kveld og Pinterest!

Det er helg og deilig er det, men skrivelysten er fortsatt litt fraværende! Det har skjedd en del endringer i huset og nye ting har flyttet inn. I går fredag så jeg endelig et glimt av vår, ja det var jo nesten påskevær! Krysser fingerene for mer av det for jeg merket at både inspirasjon og entusiasme kom snikende...
I går flyttet en av mine favoritt lamper fra en av mine favorittdesignere inn på sjenken, nemlig Flowerpot VP3 . Den har blitt tatt godt i mot og har funnet seg til rette i sitt nye miljø her i stua, noe som kanskje ikke er så rart ettersom den mest sannsynlig har sovet vel og lenge i sin trange pappeske. Nå får den leve og lyse opp for oss i hverdagen i mange mange år framover.


Nei nå holdt jeg på å glemme det som på en måte blir lovet i overskriften. Det er sikkert mange av dere som har oppdaget Pinterest de siste månedene og jeg som mange andre ønsker bare å reklamere litt. En fin måte å samle alle dine favorittbilder på et sted! Trykk her for å komme til min pinterest... kanskje du finner nettopp noen av dine bilder der?

En fortreffelig lørdag ønskes alle de noen eller få som leser dette, sett at den allerede var fortreffelig eller har mulighet for å bli det!


anders

søndag 12. februar 2012

Ha en frodig og vårlig søndag!

Sola skinner, snøen ligger som et hvitt tynt teppe, men inne er det grønt og våren sniker seg fram!
Ha en fin søndag/morsdag/vinterdag/snart-vår-dag.








anders

torsdag 2. februar 2012

Ny konkurranse hos Studio!

Studio slår til med ny konkurranse igjen med flotte premier. Sier ja takk både til Eames og stylistkurst jeg!

Se her for mer informasjon!

Lykke til!






anders